Extern

Prostituata romanca: Da-mi banii, ca nu imi vand corpul degeaba!

Georg Schlagbauer, membru in Consiliul General al orasului Munchen, presedinte al Uniunii Producatorilor de Carne din Germania si presedinte al Camerei de Industrie din Bavaria, este acuzat de o prostituata de origine romana ca dupa ce i-a fost client fidel, timp de cinci ani, a omis sa si plateasca pentru serviciile prestate.

Schlagbauer, in varsta de 44 de ani, este casatorit si are doi copii minori, insa a reusit pana acum sa ascunda acestora faptul ca ii placea sa calce pe de laturi la bordelul la care presta prostituata romanca.

Larissa M sustine ca i-a indeplinit toate poftele politicianului german – se drogau, urmareau filme porno, si, evident, faceau sex, dar ca acesta a cam uitat sa o mai plateasca.

”I-am indeplinit toate dorintele. Sa-mi dea banii, ca nu imi vand corpul degeaba”, spune Larissa, mentionand ca politicianul a acumulat o datorie de… 14.700 de euro.

Prostituata a angajat deja un avocat, care sa o ajute sa recupereze suma datorata. “Exista documente semnate de politician care pot duce in instanta la obligativitatea platii sumei datorate. Barbatul platea cash timpul alocat, insa de cele mai multe ori ramanea mai mult, iar orele in plus uita sa le mai plateasca”, a declarat avocatul Thorsten Schulz, pentru tz.de.

Scandalul a iesit la iveala dupa ce informatii despre vizitele la bordel ale lui Schlagbauer, dar si consumul de cocaina, au fost publicate in cotidianul Abendzeitung.

Politicianul a luat decizia sa isi dea demisia din toate functiile pe care le detine “din motive familiale si de sanatate”, dar si sa depuna un autodenunt la Procuratura Munchen. Presa germana sustine ca el ar declarat ca este santajat si amenintat,

Colegii de partid sunt in stare de soc. Sueddeutsche Zeitung noteaza ca barbatul s-ar fi aflat in prag de divort. “Nu e un om prost. Trebuia sa ia in calcul ca se va afla”, comenteaza Larissa.

Schlagbauer era pregatit de conducerea CSU sa preia o functie de conducere in parlamentul regional din Bavaria, dupa alegerile din 2018.

Bzi.ro