Extern

Sfârșit tragic pentru un român în Italia

Cristian avea 41 de ani și o familie superbă de care era tare mândru, însă destinul i-a fost frânt, după ce mașina sa s-a izbit violent de un camion pe o șosea din Italia. Soția, copiii și prietenii românului sunt împietriți de durere și încearcă din răsputeri să îi aducă trupul neînsuflețit acasă, în România.
Atunci când credeau că au reușit să își facă un rost pentru ei și ci doi copii ai lor, o tragedie cumplită avea să se abată asupra lor.

În seara de 17 octombrie, Cristian se întorcea acasă în localitatea Locana, de lângă Torino, însă din păcate, nu a mai ajuns pentru că mașina sa s-a ciocnit frontal de un camion care transporta un mic excavator, pe șoseaua dintre Cuorgnè și Pont Canavese.

Impactul a fost atât de puternic încât echipa medicală sosită la fața locului nu a mai putut să facă nimic pentru românul nostru, care era extrem de cunoscut și apreciat în comunitatea din Locana.

Cristian lucra ca muncitor în construcții, iar cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Vestea morții românului a căzut ca un trăsnet peste familia și prietenii săi care sunt împietriți de durere.

De asemenea, drama familiei a impresionat până la lacrimi administrația locală care în numele întregii comunități a transmis condoleanțe familiei îndurerate.

Soția bărbatului este în stare de șoc și nu îi vine să creadă că tatăl copiilor săi nu mai este în viață. Femeia a făcut un apel pe rețelele de socializare la oamenii cu suflet mare pentru a o ajuta să aducă în țară trupul neînsuflețit al lui Cristian.

„Cu multă durere în suflet, noi, familia, facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Cristi, soțul meu, care a fost un suflet mare, un tată iubitor, un fiu ascultător și un tătic care și-a iubit copiii nespus de mult.

De asemenea și un prieten de nădejde iar adevărații lui prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât să îl ducem acasă, să avem unde-l plânge!

Prin această postare vă rog pe toți cei care l-ați cunoscut și ați avut măcar un minim contact cu el să ne ajutați cu oricât se poate (nu contează suma) să îl repatriem.

Familia pentru el a fost extrem de importantă și ne dorim să îl ducem acasă. Cuvintele mele acum sunt foarte slabe față de durerea pe care cu toții o simțim!

Vă mulțumim din suflet și vă rugăm să dați un share.

IBAN IT48F0200830590000421349233 Alazaroaie Daniela”, a scris soția lui Cristian pe Facebook.

sursa