Extern

Şoc în showbiz, celebră vloggeriţă găsită moartă

Influencerița Miss Mercedes Morr a adunat mai bine de 2,6 milioane de urmăritori numai pe contul ei de Instagram.
Şoc în showbiz! Miss Mercedes Morr a fost găsită moartă în locuința ei din Huston. Oamenii legii susțin că ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. La fața locului s-a descoperit și cadavrul unui bărbat necunoscut.

Jenae Gagnier, cunoscută sub numele de Miss Mercedes Morr, a murit. Tânăra era o influenceriță americană celebră pe Instagram. Ea a fost găsită moartă, marți.

Se pare că a murit prin strangulare. Alături se afla un bărbat, mort și el.
Şoc în showbiz! Bărbatul suspectat de crimă este Kevin Alexander Accorto, în vârstă de 34, din Florida. Acesta a fost, de asemenea, găsit mort în apartamentul influenceriței.

Cauza morții a fost descrisă ca fiind „multiple răni provocate cu un obiect ascuțit” de către medicul legist, care a concluzionat că este vorba despre o snucidere.

Poliția a anunțat că nu au găsit semne de intrare forțată, dar influencerița nu părea să-l cunoască pe atacator. „În acest moment al investigației nu credem că a existat o relație între suspect și victimă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Richmond, Lt. Lowell Neinast

sursa