Extern

SOCANT!-Un barbat a cazut dintr-un avion

Un bărbat a căzut dintr-un avion, după ce s-a ascuns în compartimentul roților de aterizare, și s-a prăbușit într-o grădină din Londra, la aproximativ un metru distanță de o persoană care stătea la plajă.

Am auzit un zgomot și m-am uitat pe geam, de la etaj. Inițial, am crezut că este un vagabond care a adormit în grădină. Avea haine pe el. M-am uitat m-am atent și am văzut că era sânge peste tot, pe gardurile zidite ce înconjoară grădina. Capul lui nu arăta normal. Am înțeles imediat că este vorba despre un om care a căzut de la înălțime mare”, a povestit un vecin al persoanei în curtea căreia a căzut bărbatul.
Bărbatul ar fi fost un pasager clandestin al avionului, care s-a ascuns sub aeronavă, în compartimentul roților de aterizare, înainte ca aceasta să decoleze din Nairobi, Kenya.

Acesta ar fi căzut în timp ce aeronava se apropia de Heathrow, după un zbor de nouă ore, potrivit autorităților.

Poliția Metropolitană a anunțat că trupul neînsuflețit al unui bărbat neidentificat a fost găsit, duminică, într-o grădină din districtul londonez Clapham.
Compania aeriană Kenya Airways a transmis, luni, că poliția a stabilit că acea persoană a căzut de pe avionul acesteia, ce efectuase zborul Nairobi-Londra.

În compartimentul pentru echipamentul de aterizare al avionului au fost găsite o geantă, o sticlă cu apă și alimente.

Dacă ar fi căzut cu două secunde mai târziu, ar fi aterizat într-un spațiu public, în care erau sjute de copii. Am vorbit cu reprezentanți ai aeroportului Heathrow. Mi-au spus că se întâmplă astfel de incidente la fiecare cinci ani”, a mai spus persoana care a văzut trupul neînsuflețit al bărbatului căzut din avion.

În prezent, polițiștii încearcă să descopere identitatea bărbatului care a căzut din compartimentul pentru roțile de aterizare.

Incidente similare s-au petrecut anterior. În septembrie 2012, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Mozambic, Jose Matada, a murit după ce a căzut de pe roțile de aterizare ale unui avion ce a aterizat în Heathrow, din Angola.

A1.ro