Extern

Soferul care si-a omorat copii si parintii pe soseaua din Italia vrea acasa: „Am inaintat cererea”

Soferul care si-a omorat copii si parintii pe soseaua din Italia vrea acasa: "Am inaintat cererea"
Soferul care si-a omorat copii si parintii pe soseaua din Italia vrea acasa: „Am inaintat cererea”

Un roman a omorat parintii si cei doi copii a sai pe un drum din Italia, iar acuma are o dorinta mare, de a veni acasa in Romania, deoarece este inchis la domiciliu in Napoli, iar Emil Ciurar isi doreste enorm sa vina la inmormantarea celor dragi, relateaza spynews.ro.

Dupa accidentul teribil, care Emil l-a provocat in Italia, o fetita de opt luni si un baiat de zece ani, incat si parintii din Bistrita, au decedat pe loc.

Accidentul s-a produs din cauza oboselii, deoarece masina nu avea mai mult de 30 km la ora, dar acesta a pierdut controlul volanului, incat a produs tragedia.

In acest moment, Emil este inchis la domiciliu, fiind in mare durere, si are o dorinta care vrea sa ii se indeplineasca.

Potrivit presei internaționale, cele patru persoane decedate au ajuns deja în România, la Reteag, în Bistrița Năsăud, acolo unde își vor dormi somnul de veci, înmormântarea având loc pe data de 15 iunie.

Acum, din casa unor rude, acolo unde este arestat la domiciliu, românul de 30 de ani a trimis o solicitare către autorități, în speranță că îi vor da șansa să își vadă familia pentru ultima dată.