Actualitate

Soția carbonizată și fiica strangulată

O familie este zguduită de un incident cutremurător, iar anchetatorii explorează ipoteza unui act tragic și sinistru în care mama și-ar fi ucis propria fiică.

În seara de vineri, 15 decembrie, localitatea Hoghiz din județul Brașov a fost martora unei descoperiri macabre, atunci când un bărbat și-a găsit soția carbonizată în curtea casei, iar fiica, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită strangulată în bucătărie.

Evenimentul șocant a fost raportat de către soțul femeii, care, neliniștit de faptul că cele două nu răspundeau la telefon, a decis să meargă acasă. Șocul său a fost fără margini atunci când și-a găsit soția carbonizată în curtea locuinței, iar fiica sa, învățătoare într-un alt sat din județul Brașov, moartă în bucătărie, cu urme de strangulare la gât.

Potrivit informațiilor furnizate de romaniatv.net, bărbatul era plecat la muncă, iar pentru că nu a primit niciun semn de la cele două pentru o perioadă mai îndelungată, a simțit că ceva este în neregulă și a luat calea locuinței.

Criminaliștii care au sosit la fața locului nu exclud ipoteza șocantă că mama ar fi comis un act de violență asupra propriei fiice, pentru ca ulterior să încerce să scape de consecințe prin autoincendiere.

Conform declarațiilor apropiaților, femeia în vârstă de 50 de ani ar fi suferit de depresie în ultima perioadă. O localnică a confirmat starea de sănătate precară a femeii, afirmând: „Ea a fost bolnavă, e adevărat. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp.

Investigațiile sunt în curs pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragice ale acestui incident șocant și pentru a clarifica ipotezele ce gravitează în jurul acestui caz cutremurător.