Actualitate

Tânără Agresată Sexual într-un Microbuz din Constanța: Poliția Inițiază Ancheta

O tânără de 18 ani a depus o plângere la Poliția Municipiului Constanța, susținând că a fost agresată sexual într-un microbuz, iar principalul suspect este șoferul vehiculului scrie realitatea.net

Evenimentul ar fi avut loc la o stație de microbuz din orașul Murfatlar, iar polițiștii au început cercetările în acest caz.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au primit sesizarea femeii cu privire la presupusa agresiune sexuală. Incidentul ar fi avut loc la data de 20 ianuarie și 19 decembrie într-un microbuz de transport persoane.

În urma plângerii, s-a deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală, iar polițiștii vor efectua cercetări amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Ancheta a fost demarată în urma informațiilor postate pe Facebook de către vicepreședinta Asociației Elevilor din Constanța. Aceasta a semnalat un comportament neadecvat al unui șofer de pe ruta Murfatlar-Constanța și a acuzat gesturi cu conotație sexuală.

Potrivit declarației tânărului, șoferul ar fi avut un comportament inadecvat, manifestând un interes sexual și făcând avansuri nedorite. Ea a descris incidentul în care șoferul nu a lăsat-o să coboare din microbuz până nu i-a dat numărul de telefon și s-a asigurat că acesta este al ei, apelându-o.

Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili responsabilitatea și pentru a asigura că astfel de incidente nu se vor repeta în viitor.