Extern

Tragedie în zbor: Tânărul de 33 de ani a murit pe cursa Ryanair

Tragedie în timpul unei curse Ryanair: Tânărul de 33 de ani a murit, iar soția însărcinată a aflat la aterizare scrie romaniatv.net

O călătorie aparent obișnuită cu avionul s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru un tânăr de 33 de ani și soția sa însărcinată, în timpul unei curse Ryanair din Torino spre Lamezia Terma. Giuseppe Stilo și soția sa, Federica, nu și-au putut imagina că acea zi urma să fie ultima în care se vor afla împreună.

Potrivit informațiilor din presa locală, Giuseppe s-ar fi simțit rău încă de la începutul călătoriei, dar nimeni nu bănuia gravitatea situației. Aeronava se afla între Chiavari și Rapallo când starea lui Giuseppe s-a deteriorat rapid, declanșând o urgență la bord.

Căpitanul a solicitat permisiunea de a ateriza pe alte aeroporturi, dar cererea i-a fost respinsă, iar avionul a fost nevoit să revină la aeroportul Caselle din Torino. Echipajul a făcut tot posibilul pentru a-l resuscita pe Giuseppe, iar inițial părea că starea lui se ameliorează.

Cu toate acestea, după aterizare, starea lui Giuseppe s-a înrăutățit din nou și a decedat în cele din urmă. În timpul tragicului incident, Giuseppe și Federica erau așezați la capetele opuse ale avionului din cauza alocării de locuri ale companiei aeriene.

Federica a aflat de moartea soțului ei abia după ce aeronava a aterizat înapoi la Torino. Șocată și în stare de șoc, ea a fost dusă la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale și suport emoțional.

După întreruperea inițială a zborului, avionul a repornit spre destinația sa finală, Aeroportul Internațional Lamezia Terme, dar impactul tragic al evenimentelor rămâne profund resimțit de cei implicați și de comunitatea lor.

Această poveste cutremurătoare ne amintește cât de fragilă poate fi viața și ne îndeamnă să apreciem fiecare moment petrecut alături de cei dragi. În numele nostru, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei și prietenilor lui Giuseppe Stilo, iar Federica are întregul nostru sprijin în aceste momente dificile.