Actualitate

Tragedie la o bază militară din București

Tragedie, în această dimineață, în București. Un militar de 23 de ani a fost găsit mort la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București.
Descoperire șocantă, sâmbătă dimineață, la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București. Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat în inimă.

Tânărul se numește Mănoiu Robert Andrei și se afla în serviciu de zi. La ora 06.40, militarul a fost găsit inconștient de către colegii lui, care au sunat la ambulanță.
Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. El fusese testat psihologic la începutul anului, iar testele au dovedit că este apt pentru a-și exercita meseria. Bărbatul lucra aici din 2020.

Maistrul militar Mănoiu Robert Andrei, în vârstă de 23 de ani, de la Baza 89 Strategică de Comunicații și Tehnologia Informației aflată în București, a fost găsit decedat, astăzi, 9 septembrie, în unitatea în care era încadrat. Militarul, care se afla în serviciul de zi pe unitate, a fost descoperit decedat, în jurul orei 6.40, în apropierea terenului de sport al unității, cu o plagă împușcată în dreptul inimii.

Imediat după descoperirea acestuia, a fost apelat serviciul de urgență 112, iar o echipă SMURD ajunsă la fața locului a constatat decesul militarului„, anunță Ministerul Apărării.

sursa