Actualitate

Ucigaşul lui Emi Pian şi interlopii clanului Duduianu, eliberaţi de judecători

Bărbatul care l-ar fi ucis pe Emi Pian a fost eliberat de judecători. De asemenea, magistraţii au decis să-i pună în libertate şi pe interlopii din clanul Duduianu care au încercat să-l omoare pe ucigaşul lui Emi Pian.
Ucigaşul lui Emi Pian şi interlopii clanului Duduianu au fost eliberaţi de judecători. Magistraţii i-au avertizat pe cei trei să nu se întâlnească pentru a-şi regla conturile.
Richard Emanuel Gheorghe, cel care l-a ucis pe Emi Pian, şi cei doi interlopi din clanului Duduienilor care au vrut să-l omoare pe criminalul fratelui lor au fost puşi sub control judiciar timp de 60 de zile.
„Înlocuiește măsura arestării preventive luate fată de inculpații Gheorghe Emanuel Richard, Duduianu Vasile, Duduianu Laurențiu, cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, de la data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpaților, la rămânerea definitivă a prezentei încheieri, dacă nu sunt arestați sau deținuți în altă cauză”, se arată decizia magistraţilor.

Cei doi interlopi din clanul Duduienilor nu au voie să se întâlnească cu ucigaşul fratelui lor.

„Impune inculpaților Duduianu Vasile și Duduianu Laurențiu respectarea următoarelor obligaţii, pe durata măsurii: (…) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; să nu se apropie de inculpatul Drăghici Ionuț Gheorghe, de inculpatul parte-civilă Gheorghe Emanuel Richard, de niciunul din martorii din prezenta cauză și să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale, este decizia pe care, cu siguranță, membrii clanului Duduianu o vor respecta cu strictețe”, au mai decis judecătorii.

Pe 4 august 2020, Emi Pian a fost omorât de unul dintre membrii unui clan rival, într-un conflict de stradă. El a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta ar fi survenit în timpul unui joc de barbut, din cauză că amândoi interlopi ar fi împrumutat cu bani același jucător. Cearta s-a transformat rapid în bătaie, iar Emi Pian a fost omorât!

Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea, a fost liderul uneia dintre cele mai periculoase grupări mafiote din Capitală: clanul Duduianu.

sursa