Extern

ULTIMA ORA! S-a decis SOARTA lui Ionut Gologan! Ce pateste romanul condamnat la MOARTE in Malaysia

Ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu a discutat vineri, 9 august cu ambasadorul agreat al Malaysiei la Bucureşti Abdullah Zawawi bin Tahir și i-a prezentat copiilor scrisorilor de acreditare. De asemenea, ministrul Afacerilor Externe i-a adus în discuție pe cei doi cetățeni români condamnați la moarte în Malaysia.

Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte în Malaysia. Ce decizie au luat autoritățile din România
Ministrul Afacerilor Externe Ramona Mănescu l-a primit în cursul zilei de vineri pe ambasadorul agreat al Malaysiei la București Abdullah Zawawi bin Tahir. Întrevederea dintre cei doi demnitari a avut loc cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare. Ramona Mănescu a adus în discuți și condamnarea la moarte în Malaysia a doi cetățeni români. Ionuț Gologan a fost condamnat la moarte pentru trafic de droguri.

Cu această ocazie „ministrul Afacerilor Externe a adresat mulţumiri pentru disponibilitatea autorităţilor malaysiene de a avea un dialog susţinut pe teme de ordin consular, inclusiv cu privire la cetăţenii români condamnaţi definitiv la moarte pentru trafic de droguri în Malaysia. În context, a evidenţiat oportunităţile de cooperare bilaterală în domeniul justiţiei şi afacerilor interne prin finalizarea acordurilor în curs de negociere, solicitând bunele oficii ale diplomatului malaysian în acest sens”, scrie într-un comunicat al MAE
Relații bune între România și Malaysia
Ministrul Afacerilor Externe a ținut să vorbească despre relațiile bune dintre România și Malaysia și a evidențiat dinamica ascendentă a dialogului politic din ultimii trei ani. Totodată, Ramona Mănescu a evocat și cooperarea excelentă la nivelul forurilor internaţionale.
De asemenea, demnitarul român a subliniat potențialul de dezvoltare economică a relaţiilor bilaterale. În plus, Ramona Mănescu a pus accent și pe necesitatea substanţializării componentei economice şi investiţionale, urându-i succes ambasadorului agreat al Malaysiei în îndeplinirea mandatului. Ramona Mănescu l-a asigurat pe ambasadorul agreat al Malaysiei la București Abd

sursa