Extern

Vladimir Putin:-„Rusia e pregătită să coopereze cu toate țările după principiul încrederii”

Rusia e pregătită să coopereze cu toate țările, având la bază principiul încrederii și egalității, însă nu va sacrifica securitatea propriilor cetățeni și interesele naționale, a declarat, sâmbătă, președintele rus Vladimir Putin, în cadrul congresului Partidului Rusia Unită, relatează agenția Tass.
Vom continua politica externă deschisă și onestă și, împreună cu partenerii, vom consolida Uniunea Economică Eurasiatică, vom promova inițiativa noastră de a forma o integrare extinsă. Suntem gata să lucrăm cu toate țările atât în ​​Occident, cât și în Est, pe baza încrederii și egalității, dar nu vom sacrifica niciodată securitatea poporului nostru sau a intereselor naționale ale poporului nostru„, a declarat Vladimir Putin.

În cadrul aceluiași congres, președintele partidului și premierul statului, Dimitri Medveded, a declarat că Rusia Unită își dorește ca Vladimir Putin să câștige alegerile prezidențiale care vor avea loc în martie 2018.

Îți vom oferi ție, Vladimir Vladimirovici, toată susținerea posibilă, acum și pe viitor„, a afirmat Medvedev.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat, săptămâna trecută, că va candida ca independent în cadrul alegerilor prezidențiale din martie 2018 și speră să primească sprijin din partea mai multor partide politice.