Extern

Câinii Lady Gaga au fost găsiți în siguranță după jaf armat

Cei doi buldogi francezi furați ai Lady Gaga au fost găsiți în siguranță și predați poliției, potrivit oficialilor.

Cei doi câini, furați într-un jaf armat, au fost „reuniți” cu reprezentanții cântăreței, a spus poliția.

Walkerul pentru câini al Lady Gaga, Ryan Fischer, a fost împușcat de doi bărbați care au răpit câinii în Hollywood, Los Angeles, miercuri.

El este în spital și familia sa a declarat vineri că se așteaptă să-și revină complet.

Detaliile despre cum au fost recuperați câinii nu sunt clare. Associated Press a declarat că o femeie i-a adus la secția de poliție a comunității olimpice din Los Angeles, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai ei. Femeia părea a fi „neimplicată și neasociată” cu jaful, a spus un purtător de cuvânt al poliției.

Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari (359.000 de lire sterline) pentru returnarea lor în siguranță, dar nu este clar dacă recompensa a fost cerută.

Vedeta – al cărei nume real este Stefani Germanotta – se află în prezent la Roma, lucrând la un nou film al lui Ridley Scott, Gucci. În prima ei reacție publică la atac, Gaga a scris pe Twitter vineri: „Inima mea este bolnavă”.

„Mă rog ca familia mea să fie din nou întreagă cu un act de bunătate. Voi plăti 500.000 de dolari pentru întoarcerea lor în siguranță”.

Au apărut filmări care arătau unul dintre suspecții care trăgeau asupra domnului Fischer înainte de a pleca cu câinii, Koji și Gustav.

Un al treilea buldog, numit Miss Asia, a fugit și a fost recuperat ulterior de poliție.

Pasagerul de câini a fost împușcat în piept, potrivit informațiilor din presa americană.

Familia sa a lansat vineri o declarație în care a lăudat personalul medical care îl îngrijise și a spus că este încrezător pentru recuperarea sa deplină, în acord cu presa americană.

„Nu putem spune suficient pentru a mulțumi tuturor celor care au răspuns, asistenților medicali și medicilor care au lucrat atât de neobosit pentru a-l îngriji pe Ryan”, se spune în declarație.

„Desigur, vrem să mulțumim și Lady Gaga, care nu a arătat decât dragoste și îngrijorare continuă pentru Ryan și familia noastră încă de la început. Ryan îi iubește pe Gustavo și Koji la fel de mult ca și Lady Gaga; așa că ne alăturăm pledoariei sale pentru întoarcerea lor în siguranță „.

Poliția a declarat că atacul s-a produs la aproximativ 21:40, ora locală, pe 24 februarie, în zona Bulevardului Sierra Bonita și Bulevardul Sunset.
sursa