Extern

Companiile aeriene americane se pregătesc pentru închiderea tuturor zborurilor interne de pasageri

Companiile aeriene americane se pregătesc pentru închiderea tuturor zborurilor interne de pasageri
Companiile aeriene americane se pregătesc pentru închiderea tuturor zborurilor interne de pasageri

Companiile aeriene americane se pregătesc pentru închiderea completă a tuturor zborurilor de pasageri din toată țara.

În timp ce guvernul a evitat să impingă o interdicție de călătorie internă, companiile aeriene ar putea face acest lucru voluntar dacă nu este implementat oficial.
Știrile provin dintr-un raport al Wall Street Journal care citează industria anonimă și oficialii federali.

Aceasta afirmă că agențiile guvernamentale au în vedere să comande o închidere, deoarece anulările cresc din cauza coronavirusului.

Potrivit Flightstats , au fost anulate azi aproape 9.000 de zboruri interne, inclusiv 1.666 din Delta, 1.302 de la American Airlines și 1.097 de la Southwest Airlines.

Cu aproximativ 80 de milioane de cetățeni americani aflați sub închidere, directorii de linii aeriene, liderii sindicali-pilot și oficialii de transport federal se așteaptă la anulări și reduceri de program în săptămânile următoare.
Situația a fost înrăutățită de către controlorii de trafic aerian și tehnicienii care își mențin echipamentul infectat cu virusul, ceea ce înseamnă că trebuie să rămână acasă și spațiile închise pentru o curățare profundă.

Aproape o duzină de instalații au trebuit să suspende operațiunile după cazuri pozitive.

Jurnalul adaugă că transportatorii majori, inclusiv americanii, Delta și United, se pregătesc pentru o posibilă oprire a tuturor zborurilor interne.

Marea majoritate a zborurilor internaționale a fost deja eliminată și există planuri de reducere a zborurilor interne cu până la 40 la sută.

Administrația Securității Transporturilor a raportat o scădere cu 80% a călătorilor duminică, comparativ cu aceeași zi a anului trecut.

Pentru companiile aeriene, opțiunea preferată ar fi un ordin guvernamental de închidere, întrucât înseamnă că este mai probabil să primească ajutor federal.