Social

Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei

Se pare ca a mai disparut cazul Caracal, nimeni nu prea se mai intereseaza, dar a iesit o informatie socanta care a luat o intorsatura in acest caz, Gheorghe Dinca are o noua strategie si vrea sa declare ca el nu a omorat-o pe Alexandra Macesanu, relateaza spynews.ro.

Anul trecut in decembrie, inainte de finalizarea rechizitorului, Gheorghe Dinca a declarat ca nu a omorat-o pe Luiza Melencu.

„Monstrul din Caracal” pare-se că are de gând să-şi pună din nou strategia în aplicare!

Deşi, încă de la începutul anchetei, Gheorghe Dincă a susţinut că se face vinovat de uciderea Alexandrei Măceşanu.

Informaţia a fost transmisă şi de Alexandru Cumpănaşu, pe reţelele de socializare.

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei!

Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie”, a scris unchiul Alexandrei Măceşanu pe Facebook.

Anchetatorii au concluzionat că, pe 25 iulie 2019, în jurul orei 12.00, Gheorghe Dincă, „observând că aceasta (n.r. Alexandra – 15 ani -n.r.) a reuşit să-şi desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se şi de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant şi violurilor repetate, cu intenţie, i-a aplicat acesteia cel puţin o lovitură cu pumnul în zona capului şi în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, se arată în rechizitoriu.