Extern

Google neagă că programele sale de diversitate împiedică conservatorii

Google neagă că programele sale de diversitate împiedică conservatorii
Google neagă că programele sale de diversitate împiedică conservatorii

Google a negat un raport care susține că a respins inițiativele sale de diversitate și de incluziune pentru a părea mai puțin anti-conservator.

Mai mulți angajați Google și persoane care au părăsit recent compania au făcut afirmațiile, adăugând că echipa responsabilă pentru programe a fost redusă ca mărime.
Ieri, NBC a raportat că o serie de lucrători Google, vorbind cu condiția anonimatului, au spus că cred că motivul pentru care compania își taie programele de diversitate a fost să-l protejeze de critici din partea conservatorilor.

Google a confirmat că un singur program popular de formare a diversității, numit Sojourn, a fost redus în 2018. „Una dintre motivațiile majore pentru tăierea Sojourn este că compania nu vrea să fie privită ca anti-conservatoare”, a spus un angajat Google cunoscut. cu programarea diversității companiei spus într-un interviu. „Nu dorește să invite procesele sau reclamațiile angajaților din partea dreaptă cu privire la faptul că Google discriminează împotriva lor.”

Google a susținut că a încheiat Sojourn, deoarece era prea dificil la scară globală, întrucât era concentrat pe problemele de rasism din SUA.

Sursele spun că au fost tăiate și alte programe de instruire pentru diversitate, echipele din spatele lor au fost reduse ca mărime, iar pozițiile lor au fost externalizate sau nu reumplute după plecarea angajaților.

Într-o declarație către Digital Trends , Google a declarat: „Orice sugestie pe care am redus-o sau am redus eforturile diversității noastre este falsă. Diversitatea, echitatea și incluziunea rămân un angajament la nivelul întregii companii și programele noastre s-au extins pentru a se potrivi cu ritmul de creștere al Google. „