Extern

Locuri de munca in Spania la ambalat fructe si verdeturi

Anunt important pentru romanii care doresc sa munceasca in Spania la ambalay de fructe si verdeturi

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin Serviciul de Ocupare EURES Romania anunta romanii care vor sa mearga la lucru in Spania, peste 200 de locuri de munca sunt pentru acest sezon, munca consta in ambalatul fructelor si verdeturilor in Spania, în regiunea Lérida.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului fiind data de 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și dupa masa 1500 – 2300. Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate trebuie sa depuna un dosar cu următoarele documente:

– copie CI,
– adeverință medicală „apt pentru muncă”,
– copie act studii,
– Curriculum Vitae,
la compartimentul EURES din cadrul AJOFM Caras-Severin, situat in Resita, str. Traian Lalescu nr 17, pana cel tarziu in data de 30 martie 2017.

Informatii suplimentare pot fi obtinute si la telefon: 0255/212160, de luni pana joi intre orele 8-1630 si vineri intre orele 8-14. Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.