Actualitate

Tânăra avea doar 15 ani. Tragedia s-a produs în comuna Bordești

Morena a murit în urma unui accident rutier. Tânăra avea doar 15 ani. Tragedia s-a produs în comuna Bordești, județul Vrancea.

O noapte de distracție s-a transformat într-o tragedie cumplită în comuna Bordești din județul Vrancea, în noaptea de sâmbătă spre duminică. O mașină condusă de un tânăr de doar 21 de ani a fost implicată într-un grav accident, rezultatul fiind dezastruos. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat, iar consecințele au fost tragice.

În mașină se aflau trei tineri: șoferul de 21 de ani, o fată în vârstă de 18 ani și Morena, o adolescentă de doar 15 ani. Din păcate, impactul a fost deosebit de grav, iar Morena nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. Cu toate eforturile depuse de către medici în spitalul local, tânăra a pierit după șase ore de luptă pentru viață.

Prietenii și cunoscuții familiei povestesc cu tristețe despre Morena, o fată luminată, plină de viață și cu un viitor promițător în față. Aceasta tocmai încheiase clasa a IX-a la Școala Gimnazială din Dumitrești, iar visurile ei au fost curmat aproape instantaneu în urma tragicului accident.

În urma acestui eveniment tragic, durerea este cu atât mai greu de suportat pentru familia Morenei. În ciuda eforturilor medicilor și a suportului comunității, pierderea lor este copleșitoare.

Tânărul de 21 de ani, șoferul mașinii, a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

În urma accidentului, acesta a suferit câteva răni, în timp ce fata în vârstă de 18 ani are o mână ruptă, încercând să facă față fizic și emoțional evenimentului tragic care le-a marcat viața în mod ireversibil.

sursa