Extern

Un român și-a omorât soția de față cu cei doi copii

Un român de 33 de ani şi-a ucis soţia, în timpul unui scandal. Crima s-a petrecut în apartamentul în care locuiau, chiar sub ochii celor doi copii ai lor. Martorii spun că cei doi ar fi avut o ceartă extrem de violentă care a escaladat.

Femia a fost găsitî fără suflare de către medici, iar suspectul a fost încătușat la fața locului și plasat în arest. Apropiaţii spun că omul ar mai fi ameninţat-o pe victimă cu moartea şi este posibil să fi fost sub influenţa drogurilor
Mihaela și Cătălin locuiau în Germania de nouă ani și aveau împreună un băiat și o fată. El ar fi rămas de curând fără serviciu, iar ea nu lucra pentru că avea grijă de copii și primea o indemnizație din partea statului german.
Potrivit vecinilor, din apartament s-au auzit mai întâi țipete. Oamenii au sunat la poliție, iar agenții au găsit-o pe Mihaela cu mai multe răni pe corp. Echipele medicale nu au mai putut să o salveze.

Cei care erau cunoscuți cu familia au menționat că bărbatul era adept al jocurilor de noroc, la care pierdea mulți bani.

„M-am întâlnit cu el acum, să zic trei luni, am povestit cu el, zicea că a băgat o sumă mare de bani la jocurile de noroc”, a spus un cunoscut.

Mama Mihaelei susține că bărbatul fiicei sale obișnuia să consume și substanțe interzise și, în trecut, între cei doi au mai existat certuri, iar Cătălin și-ar fi amenințat soția cu moartea. Potrivit apropiaților, bărbatul nu era, de obicei, violent.

Dacă va fi găsit vinovat de omor deosebit de grav în Germania, Cătălin riscă închisoarea pe viață.

sursa