Extern

Un sofer de camion, a violat peste 10 femei, acesta a declarat ca este si un criminal in serie!

Mark Douglas Burns a aruncat bomba in care declara ca a omorat peste cel putin trei persoane si a violat peste 10 femei, relateaza wowbiz.ro.

In urma acestor ascendente, anul trecut, a fost acuzat de 17 infractiuni, care le-a facut in ani 1991 si 2001.

Criminalul a fost acuzat la 28 de ani, in urma unei crime a unei femei care a impuscat-o.Burns a mai fost anchetat și pentru trei omucideri și mai multe violuri, cazurile nefiind, însă, soluționate.
Procurorii din orașele în care Burns a comis infracțiunile au încheiat anchetele, fără ca bărbatul să primească vreo pedeapsă, considerând ca probele medico-legale prezintă nereguli și nu pot fi luate în considerare.

Acesta a devenit un criminal in serie anul trecut.

„Atacurile sexuale au fost atacuri de neînțeles, brutale și metodice asupra femeilor. În plus, membrii familiei au fost nevoiți să urmărească atacurile violente și repetate.”, a spus poliția.

O altă femeie a declarat că în 2001 un bărbat a intrat în casa ei și le-a violat pe ea și pe fiica sa de 19 ani, chiar sub ochii membrilor familiei. Femeile au fost legate și violate de mai multe ori.

Toate victimele au mai spus că bărbatul care le-a agresat miroasea puternic a alcool și că a reușit să intre în case prin ușile glisante, având mereu asupra lui o armă sau un cuțit.

Burns a fost condamnat la închisoare pentru mulți ani, însă el a fost eliberat de curând.