Social

Acesta este Șarpele Kings-F-36. Ar putea fi următorul avion de luptă al forțelor aeriene.

Forțele aeriene ale SUA și-au exprimat interesul pentru un nou avion de vânătoare non-furtiv care să înlocuiască F-16 .
Mai mulți experți în aviație s-au unit și au inventat un nou jet din aer.
Rezultatul, F-36 Kingsnake, ar folosi motoarele F-22 , ar pune mai puțin accent pe stealth și ar folosi ingineria digitală .
Luna trecută, șeful statului major al forțelor aeriene americane, generalul CQ Brown, a făcut furori când a anunțat că serviciul urmărește să cumpere un avion de luptă nou-nouț pentru a ajuta la înlocuirea F-16 Viper . Un astfel de jet nu există – încă – dar, datorită noilor tehnici digitale de inginerie , ar putea de fapt să intre în funcțiune înainte de 2030.

✈ Adori avioanele ticăloase. Si noi. Să ne împărtășim împreună.
Acum, revista aeriană alternativă Hush-Kit a reunit experți pentru a proiecta acel potențial înlocuitor F-16. Rezultatul: luptătorul ușor F-36 Kingsnake.

Hush-Kit înghesuit cu autoritățile aviatice Stephen Mcparlin si James Smith, care a contribuit la aeronave , cum ar fi F-35 Joint Strike Fighter și Eurofighter Typhoon la viață. Apoi, ilustratorul Andy Godfrey de la Teasel Studio și-a luat ideile și a creat acest concept art pentru F-36:

Hush-Kit a folosit specificațiile generalului Brown – un avion de luptă ușor și ieftin, care nu subliniază stealthul (ceea ce îl face un design de „a cincea generație minus”) – pentru a proiecta F-36.
Vârsta medie a avioanelor de luptă 783 F-16C ale Forțelor Aeriene este de 28,7 ani , ceea ce face ca o perioadă de dezvoltare de 20 de ani pentru un nou jet să fie exclusă. În schimb, experții au dorit un proces de proiectare rapid care să înghețe specificațiile avionului în decurs de un an și să se bazeze pe tehnici simple de construcție, dar au folosit și tehnologii avansate, cum ar fi imprimarea 3D, dacă ar putea scoate luptătorul de pe liniile de asamblare mai repede.
sursa