Extern

Astrolog indian avertizeaza pamanteni! Din 20 decembrie pandemia va fi devastatoare

Un tanar astrolog din India, Abhigya Anand, care este cel mai cunoscut din lume ca astrolog, de care in ultimii doi ani a cam prezis ce se va intampla pe data de 20 decembrie criza, si de care va tine pana in 2021 martie, relateaza stirilekanald.ro.

Indianul Abhigya Anand, este doar un copil de 14 ani și a devenit foarte cunoscut in lume după ce, în anul 2019, ar fi prevestit pandemia de coronavirus.

El este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscută sub numele de Vastu Shastra.

În 2019, într-un video postat pe internet, el spunea că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”. Tot atunci, el spunea că pandemia de coronavirus ar putea dispărea pe 5 septembrie 2020

Potrivit tânărului astrolog, planetele Saturn, Jupiter și corpul ceresc Pluto vor fi „complet aliniate în acea zi, iar efectele acestei conjuncții ar putea provoca boli, distrugere și foamea în rândul popoarelor.

Nu va mai exista nicio ființă vie decât dacă oamenii acționează din timp”, avertizează Abhigya Anand.

Acesta a mai spus ca se va provoca nenorociri si victime pana in anul 2021.

Tânărul astrolog nu exclude posibilitatea izbucnirii unui război între India și China după luna decembrie, conform Wowbiz.

”Voi vorbi despre un subiect important: dacă va fi un război între India și China, așa cum prevede astologia, sau orice alt eveniment în perioada 2020 și 2021.

Dacă se va întâmpla ceva catastrofal sau va fi altceva și ce putem face noi toți pentru a preveni ce s-ar putea întâmpla în următoarele luni”, spune Abhigya Anand într-un nou mesaj video.