Extern

O româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cu opt zile înainte să moară

Alexandra Turtoi, o româncă din Italia și-a îndeplinit visul, cel de a deveni mireasă, înainte de a părăsi această lume. Femeia a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă și anume, cancer, iar la doar 31 de ani a pierdut lupta cu viața.

Alexandra era stabilită în Italia de foarte mulți ani, cu speranța că își va putea construi un viitor. Femeia a fost diagnosticată cu cancer acum 8 ani de zile, iar la doar 31 de ani a fost răpusă de această boală nemiloasă.
Alexandra și-a dorit să devină mireasă
Alexandra Turtoi, în vârstă de 31 ani, și-a dorit să plece împacată din această lume, iar visul ei a fost să devină soția lui Marco, tatăl copilul ei.

Povestea de iubire dintre Alexandra Turtoi și Marco a început în anul 2012, cei doi s-au îndrăgostit, iar din iubirea lor a rezultat un copil, în vârstă de 3 ani.
După 8 ani de zile, în care Alexandra Turtoi a luptat pentru viața ei, medicii i-au dat verdictul nemilos și au anunțat-o că, în două săptămâni, va înceta din viața.

Alexandra Turtoi s-a împăcat cu ideea, dar înainte să părăsească această lume a vrut să-și îndeplinească o ultimă dorință, aceea de a deveni mireasă și de a-i jura iubire veșnică bărbatului iubit.

În urmă cu o săptămână, Alexandra Turtoi s-a căsătorit în secția de Oncologie a Spitalului Carle. Familia Alexandrei și tot personalul secției au fost alături de tânără pentru a o ajuta să-și îndeplinească visul.

În doar câteva ore a organizat totul, de la rochie la verighete, iar ceremonia civilă, care a avut loc în spital, a fost oficiată de consilierul Paola Olivero.

Martorii Alexandrei Turtoi și al soțului ei, Marco, au fost două asistente din secția de Oncologie.

Soacra Alexandrei a mărturist că, toți oamenii care au asistat la acest eveniment au fost extrem de emoționați.

„Era strălucitoare, fericită, o splendoare. Mulțumim întregului personal al secției de Oncologie, în special dr. Emanuela Miraglio, care și-a dat acordul pentru căsătorie, asistentei șef Rachele, asistentelor care au fost îngerii noștri. Mulțumim consilierului Olivero, secretarului municipal Musso și funcționarului Stefano Bongiovanni. Toată lumea a plâns la nuntă. Le mulțumim din suflet și educatoarelor grădiniței Ronchi, pentru că ne-au ajutat să-i explicăm Nicolei că mama ei a plecat ​”, a declarat soacra Alexandrei, pentru o publicație italiană.

Mai mult aici.