Social

Vrei o amintire cu fetele dar nu stii ce sa faci?

Niciodată nu este prea târziu să pui la punct o ieșire cu fetele, pe care s-o țineți minte toată viața.
Fie că vreți să rămâneți în oraș și nu știi ce să faceți fie că vreți să cheltuiți câțiva bani și să vă duceți în Vamă, aici găsești inspirație pentru toate gusturile.

1. Excursie

Dacă ați ales să mergeți până la mare și una dintre voi are carnet, luați mașina și faceți din drumul până acolo o aventură. Fă de acasă un playlist amuzant, suiți-vă toate în aceeași mașină mică și faceți-vă de cap. Ascultați muzică la maxim tot drumul, opriți-vă pe drum la diverse atracții mai mult sau mai puțin turistice și luați cel puțin o masă pe capota mașinii. Dacă nu are niciuna dintre voi carnet, luați-vă rucsacul în spate și cumpărați câte un bilet de tren, iar în tren agățați toți băieții frumoși.

2. Explorați parcurile

Probabil că n-ați mai ieșit de mult la plimbare prin parc, iar în această perioadă vremea este ideală. Puteți face chiar și un picnic dacă nu vă este frig, luați aparatul foto cu voi (sau doar telefoanele și selfie-stick-ul) și o pătură și distrați-vă ca între fete. Împărțiți mâncarea adusă de fiecare, faceți multe poze și de ce nu, machiați-vă una pe cealaltă.

3. La înot

Din păcate, piscinele exterioare nu s-au deschis încă, dar vă puteți duce toate la o oră de aqua gym sau vă puteți răsfăța la Therme. Depinde de unde plecați de fapt și ce este mai aproape de voi.

4. Maraton de filme

Leneviți acasă la una dintre voi cu un suc la 2.5 litri, un caffe frappe sau un pahar de vin (dacă aveți peste 18 ani) și uitați-vă la toate filmele care vă trec prin minte. Comediile romantice sunt evident pe primul loc, dar nu săriți nici peste un horror bun, vizionat la 12 noaptea.

5. Petrecere în pijamale

Hotărâți unde vă strângeți, luați-vă fardurile, ojele, snacksurile preferate, măști de față și tot felul de creme, apoi făceți-vă de cap toată noaptea.

6. O zi la muzee

Dacă veți să vă simțiți mai sofisticate și să vă culturalizați, vizitați câteva muzee. Adesea există zile în care intrarea este gratuită sau cel puțin au reduceri pentru elevi, studenți, pensionari și anumite categorii profesionale. Pentru a nu vă plictisi, treceți pe la un muzeu de artă, apoi unul de știință naturală și unul tehnologic, deoarece totul stă în varietate.

7. Mergeți la Grădina Botanică

Probabil că va fi o taxă de intrare, spre deosebire de un parc normal, dar acolo veți vedea tot felul de plante care mai de care mai deosebite. În plus, pe lângă grădinile botanice există, de obicei, și un muzeu botanic, pe care merită să-l vedeți.

8. Faceți prăjituri

Cu siguranță vă plac dulciurile așa că de ce să nu faceți o competiție de gătit. Evident că nu veți mânca singure tăvi întregi de prăjituri și fursecuri, dar părinții voștri se vor bucura să aibă și ei ce ciuguli.

9. Faceți-vă un piercing

Dacă te gândești de ceva vreme să-ți faci un piercing, acum este momentul. Apelați totuși la un profesionist, pentru a diminua riscurile de infecții și asigurați-vă că are instrumente bine dezinfectate. Una dintre voi își poate face în buric, alta în nas, alta în ureche, alta în sprânceană, numai de voi depinde.

10. Explorați orașul

Sportul duce la eliberarea de endorfine, ceea ce înseamnă că veși fi mai fericite și care este cel mai ușor sport de practicat dacă nu mersul pe jos. Explorați orașul la pas și mergeți pe fiecare alee sau străduță lăturalnică, pentru a găsi comori arhitecturale.

sursa