Politica

Fostul premier, Victor Ponta, a avut o întâlnire cu actualul lider AUR, George Simion

Fostul premier, Victor Ponta, a avut o întâlnire cu actualul lider AUR, George Simion. Ce au avut de împărțit cei doi politicieni? Liderul Pro România a dezvăluit motivul întâlnirii.
Liderul Pro România, Victor Ponta, a ieșit la restaurant cu George Simion, cel care se află în fruntea partidului AUR. Cei doi au avut o întâlnire, chiar în centrul Capitalei, în zona Aviatorilor. Au stat de vorbă aproximativ o oră și jumătate. Această întâlnire a iscat o serie de discuții și nelămuriri în scena politică românească.
Victor Ponta a ales să fie cât se poate de transparent, afirmând că nu are nimic de ascuns. Liderul Pro România a explicat că i-a oferit lui George Simion consiliere pe probleme economice.

Ponta a declarat că AUR este un partid nou, care nu are încă suficientă experiență guvernamentală.Acesta nu a fost prima întâlnire dintre Victor Ponta și George Simion. Fostul premier i-a mai dat și în trecut sfaturi liderului AUR. Acesta a mai subliniat că și-a oferit serviciile și foștilor colegi din PSD, dar că aceștia i-au refuzat ajutorul.

Așa cum am mai spus, am o experiență de guvernare ( în special în zona economică) pe care toată lumea o recunoaște și care poate să fie utilă în această situație de criză! Sunt deschis și doresc să ajut anumiți oameni politici dacă aceștia mă întreabă! George Simion este un lider politic nou. Îmi place faptul că este „viu“, fără să fiu de acord cu toate ideile sale. Conduce un partid fără experiență guvernamentală. Dacă mă consultă pe probleme de program economic, îi spun părerea mea și îl sprijin cu toată deschiderea. Despre asta am discutat când ne-am văzut. Și voi fi în continuare deschis să sprijin, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR. La PNL și USR nu văd deloc asemenea proiecte. Este un vid total în acest domeniu și o lipsă de competență și consecvență extrem de nocivă!“, a declarat Victor Ponta.

sursa